Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. március 26.

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
NESTLÉ GABONAPEHELY (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• // Nyereménytárgy csere-bere

Paintuci

Lakik valaki Tatán? Egy heti menüt nyertem valahová, azt szeretném elcserélni.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Nőnapi véradás lesz Szegeden az Árkádban (lehet, hogy más Árkádokban is...), öt szerencsés véradó 100.000,- Ft értékű Árkád utalványt nyer.

De én ezt nem tudtam és csütörtökön adtam vért, munkaidőben. (6 órát el lehet lógni ilyen jogcímen.)

Így most próbálom rábeszélni a nagyfiJamat, hogy adjon vért, hátha...

Tegnap néztem Pesten a Csengetett, MyLord? c. előadást.
    Nagyon jó volt, bár a Belvárosi Színház székei elég szűkösek...

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 9. játékhét (vasárnapi)
    2, 15, 23, 34, 37, 44

6 találatos szelvény nincs.

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    395 millió Ft

• Negatív tapasztalatok

Trey

Köszönöm a gyors választ neked. Akkor az ásványvízzel lyukra futottam, mindenesetre, válaszra sem méltattak. Köszi a H&M-es választ is, akkor türelmesen várjuk....

• Negatív tapasztalatok

anyoka

A Nestlé Aquarel már nem ők gyártják egy ideje, ha jól tudom.
    A játék elején írtam a nagy kiszerelésű Félix miatt nekik, de azóta sem reagáltak.
    H&M-et 14 napja nyertem, azóta nem jött, nem tudom mennyi időbe telik.
    Mindenre fel lehet használni, nem csak lakásdekorációra.

• // Csere-bere fórum 3.

Trey

Én is feltudok ajánlani Sweet Tv 3 hónapos előfizetés kódot meg XBOX 1200Ft-os kódot. 1-1 nyerős blokkért.

• // Csere-bere fórum 3.

magdi23

XBOX 1200 Ft-os ajándékkódot cserélnék játszós blokkokra.

• Kérdések és válaszok

Trey

Lenne még egy olyan kérdésem, aki nyert Kinleyn H&M utalványt, megigényeltem a coca-cola oldalán a nyereményt űrlapon. Mennyi idő amíg reagálnak? Ruhára is elfogadják? Köszi előre is a válaszokat!

• Negatív tapasztalatok

Trey

Nestlén például az ásványvíz sem játszik de a Balaton XXL sem. Írtam nekik, de még nincs válasz + gyakorlatilag 6 nap alatt el is fogytak a jobbnak mondható garantált nyeremények... :( Valakinek sikerült kivenni valamit?

• Kérdések és válaszok

weber

Az elején valamilyen módon biztosan bekerültek a rendszerbe a problémás blokkok is, mert duplikációra hivatkozva nem engedte már újra feltölteni őket. Nem tudom, ez változott-e.

• Kérdések és válaszok

tancsika

Nekem is van a blokkon N Q10 arc. tej, meg egy tonik is, azt kiírta, hogy Nivea. A kedvezménnyel együtt is megvan az összeg.
    Ezt nem tudják manuálisan ellenőrizni, mert nem is engedi feltölteni, szerintem meg sem jelenik a rendszerükben.
    Akkor ez most így alakult. Próbálkozom később a reklamációval.
    Mondjuk így is, úgy is Niveát vettem volna, csak bosszantó, hogy nem tud játszani az ember

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

A Nivea csak hiteget...

Azt írta nekem korábban, hogy nyugodjak meg, minden blokkot felülvizsgálnak és manuálisan rögzítenek + értesítenek.

"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
    A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
    Köszönjük türelmét és együttműködését!"

Ennek már egy hete, ha nem történik semmi a jövő héten sem, akkor megint lehet reklamálni... De az is lehet, hogy majd a játék végén, a sorsolás előtt néznek rá a problémás esetekre...

De attól félek, hogy aki reklamál, azt megsz@patják, tehát ha nyerne is bármit (mez, PéeS, utazás), egyszeren kukázzák a blokkját és húznak másikat. Én ezért nem nagyon játszom a Szkrevóval sem, mert már annyit vitatkoztam velük, hogy ihaj...

Én az elmúlt napokban nem töltöttem Niveát, nem tudom, hogy egyébként működik-e...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4