Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. március 26.

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
NESTLÉ GABONAPEHELY (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

szamocám

ő írta be .... majd negválaszolja
    laya
    Hozzászólás:
    2026. június 19. :: 19:15
    https://nyeremenyjatek.fukycsoki.hu/

6 db-ot kell venni.
    Mondjuk ilyen porot tavaly egész végig nem lehetett kapni a Coop-ban (Bp környékén), pedig hetente rákérdeztem. De biztos árulják vhol.

• Nyertesek

Vágási 2.0

Attól félek, hogy ha nyertem egy bőröndöt, akkor nincs esélyem a komolyabb nyereményre. A sorsolásnál azt mondják, hogy "Na nézzük-nézzük, a fődíj nyertese nem más, mint - hatásszünet - Vágási Feri, ááááááááá, de már nyert bőröndöt/kamerát, nehogy már a fődíjat is elvigye, sorsoljunk egy másik nyertest."

De nem merek éjjel pályázni, mert ki tudja, lehet, hogy az éjszakai pályázatok a fődíj-kalapba SEM kerülnek bele... Az a biztos, ha 08 és 22 óra között megy be a pályázat. Talán érdemes 08:01-kor vagy 21:59-kor beküldeni, sanszos, hogy akkor nincs nyerő időpont, bár jártam már úgy, hogy egy játéknál nyerő időpontos nyereményt nyertem és utólag derült ki, hogy az előző napi utolsó nyi-os nyereményt nem vitték el,áthúzódott másnapra, az meg én lettem...

Bárhogy is, reménykedek, hogy a következő családtag nem nyer bőröndöt... Még két családtag van (eddig jóanyám és én nyertünk), még a nagyfiJam és a barátnőm küld be pályázatot. (A 4. pályázat már más ip-címről fog menni, mert azonos ip-címről csak 3 regisztráció tehető meg.)

A feladat pedig az, hogy elpasszoljuk a bőröndöket és annak az árából veszünk újabb Martiniket. (Bár már nem akciós...)

• Kérdések és válaszok

weber

Oké, de hol talál rá aki beírja?
    Egyébként a talán 2 évvel ezelőttin játszottam, de valami bűn rossz az íze, azon izgultam, csak nehogy italporcsomagot nyerjek vele. :D

• Kérdések és válaszok

szamocám

Frutti.....
    Én itt láttam beírva, még szó is volt róla ,hogy alig lehet kapni valahol.
    Én a szomszéd "faluba" vettem ,plusz marketbe...

• Kérdések és válaszok

weber

Hogy a túróban találtok meg ilyen játékot, mint a Frutti italporos? Se a facebookon, se a weboldalukon nem volt szó róla. Persze így utólag megtaláltam.

• Nyertesek

fozo.gabi

Ha azonos névvel pályáztad volna a kettőt, akkor nem nyertél volna két bőröndöt és lehet a kamera is összejött volna 🙂
    De biztos átgondoltan csináltad, szóval szerezz be még egy pályázatot. 😁

Nekem is összejött egy Martini bőrönd

• Nyertesek

Andi4

Frutti italporral strandpapucs😁

• Nyertesek

Vágási 2.0

De mivel ez a páHázat is nyert bőröndöt, venni kell egy újabb Martinit Szicília (vagy GoPro HERO13 kamera) jeligére...

Talán éjszaka kellene páHázni, akkor biztosan nem nyerhetünk bőröndöt vagy kamerát...

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Aniko82

2 db csütörtöki Sziget napijegy eladó!

• Nyertesek

Vágási 2.0

Egy újabb bőrönd a femiliben.

• Nyereményjáték infók

Gloria91

08.06.-tól cokenyeremeny.hu

• Nyereményjáték infók

agili

FÜLES: Nyári Extra Pályázat!