Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. március 26.

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
NESTLÉ GABONAPEHELY (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Postán jött

Puzsi10

Fuji Instax fényképezőgép 😉

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Ha a fedett Hungaroring tribünre (leánykori nevén: Supergold) szólnak a Heineken tikettek, azok ára 565 EUR. Darabonként. Tehát olyan 200ezer forint 1 db jegy.

És ha valóban így működik, hogy a két megadott e-mail címre küldött linken olyan adatokat adsz meg, amit akarsz akkor az égvilágon semmi értelme annak, hogy csak a nyertes + 1 fő részére küldik ki a linket... És persze az is kérdéses, hogy ellenőrizni fogják-e, hogy akik bemennek azzal a két tikettel, 18 éven felüliek vagy sem...

Na mindegy.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

kincs

Eladó : KILIMANJARO túra szett (hátizsák, kulacs, túrabot ,de utalvány és csere is érdekel.

kincs

Screvon nyert Sziget napjegy elkelt.

• Kérdések és válaszok

fozo.gabi

Rita21
    köszi az infot :)

designer

Eladó 2 db Hiperkarma koncertjegy július 2-re a Budapest Parkba, a küzdőtérre! Nem névreszóló!

• Kérdések és válaszok

Rita21

Amúgy meg érdekes mert a jegyeket egy később jövő emailben kell névre bejegyezni mindkét fél kap róla egy mailt ott neked kell kitölteni az adatokat név születési dátum stb szóval azcok hogy te leadodba szervezőknél a neveket email eket de a későbbi linken tebadod meg a nevet 🤔

• Kérdések és válaszok

Rita21

F1 jegy kapcsán . A jegy a rajtnál lévő tribun re szól fedett részre ahogy a díjátadót is jó lehet majd látni valamint nagy kivetítőkön követni a pálya többi részén történő eseményeket . Én megnéztem ilyen jegyet már nem is lehet venni a jegyértékesitő oldalon a két jegy átszámítva 170 körül van árban

• Kérdések és válaszok

weber

Akinek van jegye, az nyilván ne játsszon a saját nevén jegyért. Egyébként elég határozottak abban, hogy az egyik jegy a nyertes nevére kerülhet csak.

• Kérdések és válaszok

anyoka

Heineken
    Azért ez elég bolondság. A BL jegyeknél pl. bárki nevét még lehetett adni, most meg van korlátozás?
    Ráadásul nekem pl. van mind 3 napra jegyzem, ha most nyerek velük akkor mit is csinálok a dupla jegyemmel ? (Azért ezt próbáljátok velük megbeszélni szerintem....)

Árkategóriát tekintve nem tudok nyilatkozni.

• Nyertesek

sada

dm/Pantene:
    Bánáti Éva
    Faragóné Bíró Anikó
    Frick Andrásnè Györgyi
    Herczeghné Czere Tünde
    Orbán Csilla
    Pintér Lászlóné
    Rákóczi Renáta
    Soltvadkerti Ildikó
    Tégné Szedlár Krisztina