Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. március 26.

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
NESTLÉ GABONAPEHELY (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Olyasmikkel operálsz ami nincs Ki beszélt pl1998 ft ról? Az eleve nem játszik Itt arról volt szó,hogy a kupon kedvezménnyel csak 1840 ft ami eredetileg 2300 forint mint induló árjátszhat e? A kérdés mennyit kap a gyártó a 2300 vagy 1840 realizálódik mint bevétel Miután kiderült ,hogy az 1840 et kapják eldőlt a kérdés . Mindezt kulturáltan beszélgatve nem írogatva sehová.

• Kérdések és válaszok

Denom

info@poweradepromo.hu / hungary@coca-cola.com emaileken kívül van valami amin érdemes próbálkozni és célba is ér az üzenet Powerade esetében?
    Köszönöm előre is!

• Negatív tapasztalatok

Denom

Vicc kategória hogy az ember próbálna kapcsolatba lépni a szervezőkkel a határidőn belül ki nem küldött nyeremények ügyében és folyamatosan visszadobja az e-maileket a rendszer. Gondolom így védik magukat, hogy ne lehessen reklamálni.

• Nyertesek

nonem

Csak egy .

• Nyertesek

nonem

Lidl bonbonetti-roshen 10000Ft utalvány.

• Nyertesek

nonem

• Nyertesek

nonem

• Nyertesek

Juthka

SPAR 35000 SPAR utalvány sikerült 12-én, ma igazolták vissza, ez a nagy leálláskor, Purina nem jött össze.

• Kérdések és válaszok

Juthka

Fáreó, igen, nekem minden esetben jön visszaigazolás a Kométa feltöltés után.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

A semmiért kár harcolni amikor nincs igaza annak a félnek aki panaszkodik. Ha 2000 akkor 2000, nem 1999, 1998, hanem 2000, vagy a felett.
    Elég szomorú sokan ezt az egész játékot, folyamatos harcnak, folyamatos írogatásnak a cégekhez, panaszkodásnak élik meg. Háborognak, veszekednek, kedvencem amikor türelmetlenkednek nyeremény után , és stb.
    Leld örömödet abban amit csinálsz. Ha nem okoz örömet ne csináld.

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

OK! Mindent megtettem értetek! Csíptem rúgtam haraptam-sajnos a neszlés 2000 forintnál a ténylegesen kifizetett összegnek kell míínimum 2000 nek lennie,hogy ezt tudtátok okk de meg sem próbáltatok harcolni. Kiteszem a lelkemet értetek . A moments működik már?

• Kérdések és válaszok

Fáreó

Az új 1 termékes Kométa játéknál jön valami visszaigazolás elküldés után, mert nem írt ki semmit és @ se kaptam hogy sikeres volt a beküldés.
    Vagy csak akkor jelzik ha nyersz?

Ájfonról továbbra sem működik nekem a játék,csak Androidos telefonról.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4