2021. március 26.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| NESTLÉ GABONAPEHELY (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Időmilliárdos...
Örülök, hogy ilyen jól ismerjük egymást.
Ha jön egy nyertesértesítés a telefonodra vagy amikor otthon vagy és látod a laptopon, hogy üzenet érkezett, egy percet sem vesz el az életedből, ha belépsz a fórumra és beírod... Ehhez nem kell "időmilliárdosnak" lenni, ne túlozzunk már... Persze lehet, hogy nem érsz rá, mert dolgod van, nem vagy laptopközelben vagy szaladgálsz az oviba a gyerekért. megértem az ilyet is.
De még egyszer mondom, ennek beírása egy perc. Még annyi sem.
Nem kötelező, de jó pont. (Ki "követelt" itt ilyesmit? "Nem megfelelő viselkedés..." Újabb túlzások. Én semmit sem követeltem, senkit sem csesztem le, csak leírtam, hogy hogyan működne jobban a dolog, ha erre lehetőség van.) Vannak olyan esetek, amikor félreértés van a későbbi beírásból, mint most a Tesco - Purina játékon.
Ha nyertem nyerő időpontos valamit, akkor én rögtön beírom, amint lehet és ezzel segítem a fórumos közösséget. Ha más is így tesz, az szerintem jó dolog. Ha pedig azért nem írja be valaki, hogy ezzel NE növelje a rivális játékosok esélyeit, nos ez is egy hozzáállás. De még egyszer: nem kötelező, de ha már beírjuk, akkor lehetőség szerint írjuk be a nyereményértesítő olvasása után, ha már túl vagyunk az örvendezésen, persze. Részemről ez a téma lezárva.
Screvo: Jól látod, pontosan ezért csinálják azt, hogy nem teszik közzé a fődíjas nevét a játék időtartama alatt, még akkor sem, ha esetleg a játék időtartamának közepén vala a nyerő időpont. (Én örülnék, ha fórumos nyerné / nyerte volna és beírná / beírta volna.) Így lesz ez a Rio Mare Topolino játéknál is. Ha közzétennék, mindenki leállna a vásárlással, kivéve azokat, akik megelégednek a kisebb nyereményekkel. De ez nem fair, tekintve, hogy a jsz-ban az van, hogy folyamatosan frissítik a nyerteslistát és szó nincs arról, hogy a fődíj ez alól kivételt képez. Más játékoknál ott figyel a jsz-ban, hogy a fődíj nyertesét utólag értesítik. Egy szavam sem lehet. De a szkrevó sunnyog és lapít. Vagy "teljesen véletlenül" mindig az utolsó napokra "sorsolja" a nyerő időpontot, de erről is anekdotáztunk már eleget. -
Kérdések és válaszok
pityesz76ja tényleg el is felejtettem a kulcstartót

-
Kérdések és válaszok
PaintuciBár azt hagytuk a pótnyertesnek.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciPityesz76 miért nem nyertél az Unileverrel csak más néven, meg nyertél cif kulcstartót is... 😜
-
Kérdések és válaszok
PaintuciNem hogy őt törölgetnéd, vagy elmagyaráznád mit hogyan.
-
Kérdések és válaszok
Paintucisada nyugodtan törölgesd csak az én írásomat és engedd szabadjára a nem megfelelő viselkedést.
-
Kérdések és válaszok
gaalnepityesz76
https://christmasfm.hu/ -
Kérdések és válaszok
sadaDe már a perec is tök alakú.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76ja és 76 nap múlva meg karácsony azt még nem szól karácsonyi zene sehol

-
Kérdések és válaszok
pityesz76vágási...
nincs kőbe vésve az amit te követelsz.
valóban szép gesztus , ha nyerő időpontost beírja ha napi, hogy más nem lövöldözze a levegőbe a páházatot...
de pl a promolab sok játékánál( pl ecofamily ..) 4 óra múlva jön a levélke erről. -
Nyertesek
sadahttps://promoportal.hu/101hang#winners
-
Kérdések és válaszok
pityesz76sada
nem hullajtok könnyeket a screvoért, nem azt mondtam
csak annyit, ha a játék feltételei nem tetszenek nem játszom vel pláne nem rinyálok mint egy medencében vizesen álló ...majdnem rondád írtam
amúgy a screvo pár éve már leírta magát nálam mikor a Eisberg játékán nyert nutri bulletecsske 5 hónap alatt , végúl a salátás cég marketingese álltal személyesen ki hozott nyereményként jutott hozzám.
de nyertem már tőlük /velük pl tesco utit, meg sziget jegyet.
azokat viszonylag gyorsan meg kaptam.
Az unileverrel sincs sok bajom, azt le számítva 4 éve nem nyertem náluk
de nem brühüzök miatta, amit nyertem mind mwgkaptam jótállás is volt hozzá..
az A4C csinálja a legjobban a nyerő idő pontot:
heti ciklusok (ált csütörtöktől szerdáig )vannak, és minden nyertest pénteken értesít,
amúgy meg 169 nap múlva itt a húsvét ..
készüljünk fel időben