2021. március 31.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| MALTESERS (befejezési határidő) |
| MILKA (befejezési határidő) |
| OREO (befejezési határidő) |
| SPORT SZELET (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| BLACK ENERGY (befejezési határidő) |
| BURN (befejezési határidő) |
| COCA-COLA (befejezési határidő) |
| FANTA, SPRITE (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| COLGATE MAX WHITE (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Sürgős segítségkérés
Zsuzsa Nr.1.Egy Milka blokkot szeretnék kérni!
Penny Citroent tudok érte adni!
Milka játék ma éjféig tart!
-
Kalapozó topic
szentesinéSziasztok
Nem lenne valakinek 1 fölös milka blokkja? -
Kérdések és válaszok
MázlistaFLSzerintem az időpontos nem egyenértékű a játék végén minden feltöltést figyelembe veő sorsolással. Nem is vettem volna részt ebben a screvos játékban (sem) de " jó" áron volt a RioMare az Aldiban és gondoltam kicsi a Fiat 500 de jöhet - és még így se?
-
Kérdések és válaszok
weberMásnak is tartozik még a Screvo márciusi nyereménnyel? 4-6 hetet írtak, az már igen régen elmúlt.
-
Nyertesek
sadahttps://www.otpbank.hu/portal/hu/megtakaritas/forint-betetek/gepkocsinyeremeny
-
Kérdések és válaszok
sadaMázlistaFL
A fődíj is nyerő időpontos.
A lényeg, hogy jókor játssz! -
Kérdések és válaszok
sadaMirennis
El is fogadták? -
Kérdések és válaszok
jegenyefaSziasztok! Coca-cola appban nyert már valaki a kód feltöltésével? Elvileg napi 10 lasztit sorsolnak, de valahogy nem sikerül belekerülni.
-
Kérdések és válaszok
-.-.MázlistaFL 2026-06-15 :: 15:06
Hello! Valaki segílyen nagyapabácsinak! A Rio mare fődíjjátéknál , miután felvan töltve a két vásárlás Gyűjtögetni kellene 5 terméket és ennyi a fődíj játék slussz passz? -
Felajánlások
weberIgazából nem egyedi, mindegyiknél ugyanaz a sablon szöveg van az "összejátszásról", stb., de elég sajátosan értelmezik és használják ezek szerint.
-
Kérdések és válaszok
-.-.Klau980902 2026-06-15 :: 17:57
és akkor hozzátenném, hogy az euronics játék nyertesei N.Filozof és G.Filozof, 100 ezer forintos nyereményekről beszélünk, gyanítom egy család
érdekes, hogy ott szabályos
Klau980902 2026-06-15 :: 17:55
a Heinz első játékán nyertem, és most ezen a harmadikon is, és ezen a harmadikon apukám is, erre hivatkoztak, hogy a nyerési esélyek növelése, szabálytalan, kérdeztem, hogy fejtsék ki, hogy ez mióta van, mert többször nyertünk már családon belül, nem válaszolnak
és hozzá teszem csak heinz csomag nyereményről van szó, nem a nagyobb nyereményekről
weber 2026-06-15 :: 16:57
Melyik játékuknál van ilyen kitétel, hogy nem nyerhet családon belül 2 ember?
Klau980902 2026-06-15 :: 16:50
És azóta válaszoltak nekem a Screvosok, miszerint családon belül ketten nyertünk egy játékban, azért lett elutasítva. Nem tudtam róla, hogy van ilyen 😊 kérdeztem tőlük, hogy akkor most ki vagyok e tiltva abból a játékból, meg a családom, bár nem tudom ezt miből következtetik majd le, vagy esetleg minden játékból ki tiltottak-e. Arra már nem válaszoltak egy hete
marcsi8 2026-06-15 :: 16:32
A Screvo nem felületes még a pontokért is alaposan megvizsgálja a blokkokat ha tévedésből duplán töltöd fel mert engedi azt is észreveszik és törlik!
fitoska 2026-06-15 :: 15:36
Screvoék nem felületesek..
2024-ben buktam 2 tálca Dreher Málnát mert nem jó boltban vettem.... Mindent a jsz-nak megfelelően kell csinálni...
anyoka 2026-06-15 :: 15:11
Benne van a szabályzatukban, hogy nem fogadnak el képernyőről fotózott képet. Tehát el fogják utasítani, ha észreveszik.
weber 2026-06-15 :: 14:40
Azért mondjuk egy Rio Mare autót én biztos nem szeretnék így elbukni. Kisebb nyereménynél lehet felületesebbek, nem tudom.
Mirennis 2026-06-15 :: 14:29
Hmm, ez de fura. Nekem ma pont így sikerült egy cerbonásat. Ezek szerint akkor ez próba szerencse alapon működik.
weber 2026-06-15 :: 14:01
Háát, épp a minap írta itt az egyik felhasználó:
Klau980902 Hozzászólás: 2026. május 28. :: 16:56
Screvon járt már valaki úgy hogy el lett utasítva a nyeremény és az van oda írva, hogy valaki már felhasználta vagy monitorról fotóztam le. Nem írtak e-mailt, hogy rossz volt esetleg a fotó, az meg biztos, hogy nem töltötte fel ezt senki. Mit lehet tenni?
Mirennis 2026-06-15 :: 13:45
Viszont a monitort ugyanúgy le lehet fotózni srácok, nem-e? : ) Legyen már ennyi sütnivalótok (mert... hogy vaj. xD).
Margo 70 neked nagyon köszi a felajánlást! Annyi, hogy ne 24 órával a játék zárása előtt szólj.
weber 2026-06-13 :: 19:19
Így igaz. Plusz Eleplant, nem Elephant.
fozo.gabi 2026-06-13 :: 19:17
margo70
a screvon a feltöltésnél fotózni tudsz, feltölteni fotót nem...
margo70 2026-06-13 :: 19:10
van egy blokkom, rajta két elephant növényi alapu vaj, sceroban kell feltölteni. ha érdekel, küldöm a képet. -
Felajánlások
anyokaIlyen kitétel ritkán, de előfordul náluk. Olvasni kell a szabályzataikat.