2021. március 31.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| MALTESERS (befejezési határidő) |
| MILKA (befejezési határidő) |
| OREO (befejezési határidő) |
| SPORT SZELET (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| BLACK ENERGY (befejezési határidő) |
| BURN (befejezési határidő) |
| COCA-COLA (befejezési határidő) |
| FANTA, SPRITE (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| COLGATE MAX WHITE (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
weberRégebben nekünk is mindig postaládába dobták a futárok a kisebb borítékot, amibe jellemzően utalvány volt, de előtte mindig felhívtak, hogy tudjam. Ezer éve nem írtam alá semelyik cégnél küldeményt, aminek megvan a maga előnye és mint látjuk, hátránya is.
-
Kérdések és válaszok
veszkóSziasztok! Hell 4es pack játék nyertesekről esetleg hír?
-
Negatív tapasztalatok
pityesz76futárszolgálat soha nem teszi postaládába itt más tőrtént..
-
Negatív tapasztalatok
anyokaJohnny-X
Azt gondolom sajnos veszett fejsze...
Azonnal írtam a szervezőknek, de semmilyen visszajelzés nem jött.
A szállító cég a Samday, azzal pedig azért nem próbálkoztam, mert korábbi eMAG rendeléssemmel is volt gond, sajnos nagyjából elérhetetlenek.
(Van még aki vár Húsvéti Milka utalványt, bármelyik üzletláncét vagy utalást ?) -
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xanyoka
(Szerintem mindannyiunk nevében írom): ne hagyd annyiban! Jelezd a lebonyolítók felé, illetve a futárszolgálat ügyfélszolgálatán is, hogy nem jutott el hozzád a nyeremény!
Habár általában tértivevényesen küldik a csomagokat (és nálunk pl. eddigi tapasztalatom alapján megbízható, normális futárok dolgoznak), nem szeretném, ha "elterjedne" ez a rossz szokás, hogy egyik-másik borítékból kiszedik a nyereményt a futárszolgálat emberei!
"Jó", hogy "csak" 10.000 Ft-odat vették el, és nem valami komolyabb nyereményt, de azért így is bosszantó lehet! Szerezd vissza! -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Samsung Members
Új játék! -
Negatív tapasztalatok
sadaRáadásul a napi 12 ny időponttal 21 nap alatt hogy jön ki a 300?
-
Nyereményjáték infók
-.-.Rossmann app:
https://shop.rossmann.hu/foci-vb-jatekok -
Negatív tapasztalatok
-.-.Vágási 2.0 2026-06-11 :: 10:02
Lidl - Vénusz "lángos" strandlabda.
Visszaírtam nekik, hogy köszönöm, de nem kérem, legyen a pótnyertesé. (A blokk képét azért elküldtem nekik.)
Megnéztem a játék oldalán a nyereményt, vicc kategória...
Komolyan, a Kométa is használhatatlan, filleres nyereményeket ad, de ez a strandlabda a legalja. Nem is "lángos" mintájú, hanem egy 50 forintos hadd ne írjam le, hogy mi... -
Nyertesek
-.-.Vágási 2.0 2026-06-11 :: 10:02
Lidl - Vénusz "lángos" strandlabda. -
Kérdések és válaszok
FáreóBurn-nál gyártási hiba van,azt az infót kaptam,azért érvénytelen kódot ír ki a legtöbb nyitófülre.
Akit érdekel privátban írok egy @-címet ahonnan válaszolnak és segítenek is. Nekem megtették! -
Nyereményjáték infók
szigiagiNivea Sun pénzvisszatérítés
https://www.nivea.hu/sungratis2026