Hírlevél feliratkozás

Fórum

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok

sada

Auchan - fa - törölköző:
    https://www.henkelnyeremeny.hu/fa-auchan-promo

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 30. játékhét (vasárnapi)
    3,4,18,20,22,36

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Vágási 2.0

Most kaptam az infót, a 3-as kapunál, ahová az F1-es buszok mennek NINCS klasszikus forgóajtós beléptetőkapu, mint pl. a focistadionoknál.(Tavaly sem volt, tavaly voltam a Hungaroringen.)

Ott emberek csippantották a tiketteket, de nem kértek személyit, még a belépők nevére sem kérdeztek rá.

Vágási 2.0

Igen, de bárki nyerhetett a sörrel. Egy 10 éves gyerek is.

Nem kértek senkitől személyit e-mail-ben, hogy ellenőrizzék, hogy tényleg nagykorú-e...

Túl lett szabályozva ez a móka, illetve ha már szigorú szabályok voltak, ezt nem ellenőrizték.

Na mindegy, már tudjuk, hogy jövőre (is) bárki bemehet a jegyekkel.

sada

A 18 éves életkor kontroll azért volt, mert ez alkoholos játék.
    A beléptetéshez semmiköze.

Vágási 2.0

Egyrészt azzal, hogy ragaszkodtak ahhoz, hogy meg kell adni neveket (nyertes + 1 fő), másrészt a 18 év feletti kitétellel.

Ha már valaki nyert jegyet, hadd csináljon már vele azt, amit akar.
    Ha nem tud (vagy nem akar bemenni), akkor hadd adja már oda az onokának, a kollégának, a szomszédnak...

Arról nem is szólva, hogy azt sem ellenőrizték, hogy a nyertes valóban 18 év feletti-e. Nyerhetett egy 12 éves is, a regisztrációnál beír valami kamu dátumot és kész. Úgy, mint a felnőtt tartalmas oldalaknál. Bepipálja, hogy 18 év feletti, aztán nézi a Michelle Wild filmeket.

Na mindegy.

Vágási 2.0

Akkor ez eldőlt...

Csak a Heineken kavarta a ....t.

Lyvia

Nincsenek csippantós emberek, a kapuleolvasónál odatetted a QR kódot és zöld lett, kinyílt a kapu, ennyi.

sada

Szerintem a csippantós embereknél a kütyüjükön az jelenik meg, h érvényes-e a jegy v. sem. Osztán kalap-kabát.

Vágási 2.0

Jó lenne tudni, hogy vajon a csippantós embereknél a kütyüjükön megjelenik-e esetleg az, hogy a jegy névre szól (és persze az is, hogy kinek a nevére)...

Ha nem, akkor az megy be, aki akar.

Ha igen, akkor az is előfordulhat, hogy a káoszban/tömegben nem foglalkoznak vele, hogy elkérjék a személyit, érvényes a jegy, mehetsz, halllllllladjunk!

Ezt meg lehetett volna esetleg kérdezni a csippantós embertől (olyasvalakinek, aki nem kockáztat semmit, mert a saját jogán megy be), persze utólag már nem megoldható...

Lyvia

F1-Heineken
    Saját nyereményjegyeinkkel jöttünk be, de nem kértek személyit, nem ellenőrizték valóban én vagyok-e.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

sada

Óriáshintát adtak át a Svájci-Alpokban:
    https://share.google/iXEzan0OPjnt3Ui6s

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1