2021. május 12.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - VIVO (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberGondolom 1 vásárlás -1 kód
-
Kérdések és válaszok
weberMennyibe kerül a postaköltség a munchnál? Még nem töltöttem le az app-ot. Megéri rendelni?
-
Kérdések és válaszok
agi80pityesz76
Köszi -
Kérdések és válaszok
pityesz76Nekem ezt írta pár napja a munch..
"A kódot Munch Market rendelésre lehet felhasználni, nem pedig ételmentő csomagokra. 🙏
Kérjük szépen, hogy amennyiben módodban áll, próbáld meg felhasználni egy Market-es rendeléshez is, és jelezd nekünk, ha problémába ütköznél! -
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok Tudtok nekem abban segíteni aki már váltott be vagy ismeri, hogy a munch kupon hogy működik a nestlé pontbeváltós játékában? ha munch ajándékutalványt váltok be kapok egy kódot amit ha aktiválok lesz " 3000,-" forintom amit levásárolhatok a munch-on keresztül? Köszi
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gabi22Eladó egy Feldobox Kaland utalvány
-
Kuponok, kupon akciók
krysztaszSzeptember 17. és október 31. között minden csütörtökön féláron mozizhatsz az ETELE Cinema-ban! 50% kedvezménnyel válthatsz Comfort mozijegyet, akár a legújabb premierekre is, a büfében pedig minden menüajánlatot féláron kérhetsz. Használd az online jegyvásárlásnál a "CSUTORTOK50" promóciós kódot a „Voucher kód” mezőben!
Részletek: https://etelecinema.hu/csutortokifelezo
A kedvezmény a Premium mozijegyekre nem érvényes! -
Kuponok, kupon akciók
krysztaszSzeptember 17. és október 31. között minden csütörtökön féláron mozizhatsz az ETELE Cinema-ban! 50% kedvezménnyel válthatsz Comfort mozijegyet, akár a legújabb premierekre is, a büfében pedig minden menüajánlatot féláron kérhetsz. Használd az online jegyvásárlásnál a "CSUTORTOK50" promóciós kódot a „Voucher kód” mezőben! 🎟️
Részletek: https://etelecinema.hu/csutortokifelezo
A kedvezmény a Premium mozijegyekre nem érvényes! -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 39. játékhét (vasárnapi)
2, 6, 30, 31, 36, 38
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
820 millió Ft -
Thomas2005Sümegi Hotel Kapitányba wellness utalvány eladó,szabadon felhasználható.(200000)
-
LastcsacsaSafari elkelt, baráti társaságon belül.
-
Kérdések és válaszok
marycsigaszamócám
Én még nem nyertem a Kométával .
"A KOMETA a napi nyertesek személyét csoportosan, hetesével, a tárgyhetet követő csütörtökön állapítja meg."