2021. m��jus 12.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - VIVO (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
ccaKöszönöm a válaszokat, én is így kaptam, a fotóhoz
képest durva az eltérés, nagyjából az egyharmada. -
Kérdések és válaszok
sünkutyarigop: teljesen igazad van. Én is így érzem. De sehol nincs feltüntetve, hogy mit kellene tartalmaznia a csomagnak. Még a játékszabályzat 2.-es melléklete sem írja. Így nincs is mit reklamálni. A fotó nagyon megtévesztő. Én is egy hasonló csomagra számítottam.
-
Negatív tapasztalatok
rigopKapaszkodjatok meg: a Spar&Powerade bekérte tőlem futárral/postán a blokkokat, amikkel mindössze az volt a problémám, hogy nem tudtam feltölteni, mert a szar rendszerük szerint manipuláltak. Elvileg törölték a rendszerből a feltöltéseimet, hogy akkor fussunk neki ismét, ekkor sem sikerült. Már egy képmegvágás/elforgatás a mobilon is manipulálásnak számít. Hát... erős csapattal állunk szemben.
Erre bekérték fizikailag a blokkokat ellenőrzésre
- itt már visítottam a röhögéstől, pedig még nemhogy nem nyertem vele semmit sem, de még fel sem tudtam tölteni, mert SZAR a rendszer
A válaszuk, hogy nem szar, csak érzékeny.
Természetesen a nem elforgatott, nem megvágott blokkfotókat azóta sem fogadja el az professzionális rendszer 
-
Kérdések és válaszok
sünkutyacca: Ha a decemberi nyereményre gondolsz akkor igen. A héten jött meg. Nagy csalódás volt. 3 termék volt a csomagban.
-
Kérdések és válaszok
rigopcca:
A https://nyeromarkak.hu/karneval napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) 'elvileg' kiszállították, 'elvileg' át is vettem, gyakorlatilag viszont nem érkezett meg, lenyúlhatta a futár.
A https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/orbicokaracsony napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) a héten megkaptam, a fotón lévő hatalmas, ~30 ezres csomag helyett kaptam egy mosókapszulát, egy Lenor illatgyöngyöt és egy legkisebb Jar mosogatószert. Nagy jóindulattal sincs több 10.000 Ft-nál. Rettentően pofátlannak és megtévesztőnek tartom, hogy a játék oldalán a napi nyeremény egy hatalmas csomag, valójában pedig a 10-15 termék helyett 2-3 termékből megkapod a kb legkisebb kiszerelést. -
Kérdések és válaszok
ccaSziasztok!
Kapott valaki P&G / Ecofamily
ajándékcsomagot? -
Kérdések és válaszok
ccaSziasztok!
ajándékcsomagot? -
Kérdések és válaszok
ccaSziasztok!
ajándékcsomagot? -