2021. m��jus 12.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - VIVO (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
fitoskaHell-el most napszemcsi
Wow,még sose nyertem nyitófüllel... 😎 -
Nyertesek
Puzsi10Tesco Purina napi
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Lidl - Csoki válasz:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy jelezte felénk az eltérést.
A Játékszabályzatban adminisztratív elírás következtében tévesen 101 nyerő időpont került feltüntetésre. A játék megkezdése előtt 100 nyerő időpont került kisorsolásra, amelyek a 100 db, egyenként 20.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalványhoz kapcsolódnak.
A fődíj sorsolása a játék lezárását követően, külön sorsolás keretében történik. A főnyertest – ahogyan az a játék GYIK felületén is szerepel – a játék lezárását követő 15 munkanapon belül e-mailben értesítjük.
Üdvözlettel,
Promóciós ügyfélszolgálat -
Gicus1Paintuci
Köszi 😃 mindenképp megirom, ha megérkezett a nyeremény! Amúgy pont arra gondoltam, hogy aki kezeli a nyertes szelvényeket, biztos szabadságon volt egy hétig, mert csak visszajeleztek volna hamarabb... volt egy-két álmatlan éjszakám, de azóta nagyon könnyű mosolyogni 😃 -
Gicus1Paintuci
Köszi 😃 mindenképp megirom, ha megérkezett a nyeremény! Amúgy pont arra gondoltam, hogy aki kezeli a nyertes szelvényeket, biztos szabadságon volt egy hétig, mert csak visszajeleztek volna hamarabb... volt egy-két álmatlan éjszakám, de azóta nagyon könnyű mosolyogni 😃 -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
marcsi8papocs ! Szia! Nekem van vizzair utalvány ha még érdekel.írj privátban
-
szednoriFeldobox Kényeztetés Élménycsomag eladó. Budapesten személyes átvétel megoldható. Ára 13 ezer Ft.
-
Dave24Eladó 1 db UEFA EURO logós Hellmann's nagy gömbgrill + grillkészlet és 1 db Túrakerékpár (Riverside Touring 520) + sisak. Sosem használt, még dobozban mindegyik.
-
// Csere-bere fórum 3.
ZORROLidl milka,sport...blokkot cserélek Aldisra😊
-
sadaPaintuci ezt a párbeszédet hiányolja.
(Csak kár, hogy a gratulációkhoz volt beírva.)
Paintuci
2026-09-23 :: 03:15
A lidli dörminél sincs nyerteslista pedig, hány napja tart? Azonnal piszkálni őket, feljelenteni, stb... hát mi ez a magatartás...
Paintuci
2026-09-23 :: 03:07
(Komolyan mondom ez munkaköri ártalom lehet "munkaidő alatt", nem kell neked minden céget piszkálni, mit hogyan miért... itt mindenkinek megvan az intelligenciája ahhoz, ha nem tetszik neki egy cég, akkor azzal nem játszik. )
Paintuci
2026-09-23 :: 02:50
Gicus1 Neked pedig gratu, azt is írd már meg lécci, mennyi idő amíg megkapod.
Ugyanitt 2 zacskó ilyen kutyakaja eladó.
Paintuci
2026-09-23 :: 02:48
Annak pedig mindenképp nézz utána a cif középdíj megnyerésénél, buktad e a fődíjat, mert ezt a kérdést már 8679szer elpanaszoltad, más játékoknál (is) emiatt nem fogunk tudni aludni.
Paintuci
2026-09-23 :: 02:44
Srevo hibája annyi ami nem hihető, csak a játék végén van a fődíj nyerő időpont... nem hallottam még pótnyertességről, és a blokkot nem lehet újra küldeni.
A pontok nyerése meg hát na....
Paintuci
2026-09-23 :: 02:41
A rossz hírnév keltés egyébként szabálysértés vagy bűncselekmény?
Rossz hírnév keltésért meg emberek már vesztették el állásukat...
Azt a mentális betegséget meg, hogy hívják aki ugyanazt mondogatja napi szinten, és nem gyöződik meg róla ez lehet hiba?????
Szerintem már direkt csinálod, fárasszad itt a jó népet, de figyi én néha ráérek. ...és elmagyarázom újra és újra, nem jól gondolkozol.
Paintuci
2026-09-23 :: 02:37
Capri Sun Les csomagot nyertünk, 4db volt belőle másnap jóváhagyta, 5-10 nap után frissített nyerteslistát.
Maxxon hány nap után frissít????
Itt is vannak nyerő időpontok, amelyet nem enter lenyomással, hanem kaparással lehet elkapni.
Az, hogy náluk te nem nyersz, tényleg rejtély, és szerintem minden fórum játékos társad ezért zokog.
Paintuci
2026-09-23 :: 02:31
Nem lehet az lekéri a lidlitől a blokk adatokat???? Ekkora díjnál??? Az pedig idő.
Mert vannak olyan cégek megcsinálják. Mi esetünkben is volt ilyen, mire bevittük a blokkot, már ott volt lekérdezve. ...és összenézték.
Nem mi osztjuk be a cégek idejét, nem vagyunk főnökeik.
9 nap? A többi hány nap alatt, oldja ezt meg?
A játék vége után 90 napjuk van mindenre. A NAV hány nap után mocorog??????
Vágási 2.0
2026-09-22 :: 20:03
Meg ugye az is indok lehet a késedelemre, hogy a temérdek többi nyertest is ki kell írni.
Bár a tengernyi nyertes 95%-a szkrevó pontot nyert (főleg az ingyenes kaparós játékokon), és az senkit nem érdekel...
A komolyabb nyeremények vizsgálatát kellene előtérbe helyezniük, az nem normális, hogy 9 napig tart. Csak egy nyomorult blokkot kell megsasolni az Illetékes Elvtárs(nő)nak(nek).
weber
2026-09-22 :: 17:11
Lehet a Lidl rendszerében is ellenőrzik ilyen nagy értékű nyereménynél.
Vágási 2.0
2026-09-22 :: 16:59
Á, igen, azt hittem vala, hogy te már a 4. vagy.
Jó sokáig ültek a blokkodon, ami nonszensz. -
PaintuciEzt is nyugodtan lehet törölni az illetékeseknek. Majd beírom mégegyszer. Este, mert biza nálunk csak ebédidőben van idő a hobbival foglalkozni, meg utána.
-
PaintuciFüggetlenül attól, hogy törölték a beírásom, de látom másét nem milyen érdekes... 😯 ... azért látom elkaptad.
Én erre annyit tudok mondani van egy szlogen a fórumon ha nem nyer vki vhol "majd nyerek mással, máshol"
Az is mindent elmond, munkaidő alatt te mennyit tudsz nem munkához kapcsolódó dologgal foglalkozni, minden lebonyolítóval szoros levelezői kapcsolatot tartani. Nincs nálatok felvétel???
Vergődjél a Srevo miatt, jó pár fődíjas előkerült én nem látok problémát.
Blokk lekérdezése, egy létező dolog.
Rengeteg játéknál van nyerő idő pontos heti, fődíj, ott nem megy a hiszti. Sok esetben ott is a játék vége után van értesítés. Nyertes lista meg hol volt hol nem volt mint a mesében.
Ismered Farkas Leventét kék cetli? Fb?
(Egy mondata: "gondolkozz el azon a nap végén a melletted lévőek kaptak a levegőt.") Nem fürdési szokásra gondol.