Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. május 19.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
PENNY (SZORGOS PLÜSSPAJTIK) (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

szentesiné

Az övtáska nem Heineken ,hanem Jageres .
    bocsi

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

KicsiGila, sada, timotka
    Köszönöm a válaszokat az "5 éves a Lidl Plus!" promóció kapcsán! Bocs, lehet, hogy túl korán volt még (ismét újra olvasva picit még mindig az), de számomra TÉNYLEG nem volt egyértelmű, hogy csak az-e a feltétel, hogy minimum 1000 Ft értékben szerepeljen a vásárlói kosárban Kinder termék, és ez után az egyéb költés is "játszik", vagy CSAK a Kinder termék az érvényes.

"Nyereményjáték menete
    Vásárolj KINDER termékeket egyszerre legalább 1.000 Ft értékben és szkenneld be Lidl Plus kártyád a kasszánál!
    Küldd be nevezésed* minden elköltött 1.000 Ft után a Lidl Plus appon keresztül és nyerj!
    A játékba – akár egy vásárlással – több nevezés is beküldhető!
    *A játékra való nevezéshez a részvételi feltételek elfogadása és adatkezeléshez való hozzájárulás is szükséges a tájékoztatóban foglaltak szerint.
    "

Értelmezésem szerint ugyanis az országos játék lényege a "Lidl Plus" applikáció promótálása lenne, és nem kizárólag a Kinder termékeké. Ez tévesztett meg. A Parkside-ot csak példaként írtam, ezek nagyobb értékű dolgok szoktak lenni, ha ezzel is lehetett volna nevezéseket gyűjteni, elgondolkozom ezt-azt berakni még a vásárlás során (Igen, azt értettem, hogy a Parkside Outlet egyáltalán nem játszik).

És valóban: ma 5xxx Ft-ért vásároltam, ebből 2xxx volt Kinder termék. Az app azt írta, hogy 2 nevezés küldhető.

• Kérdések és válaszok

Zsusci

elkati a szandált nekem a magyar posta hozta.

• Nyereményjáték infók

bazsapara

Nem láttam még beírva, ha volt, bocsi.
    https://www.coca-cola.com/hu/hu/legal/can-hunt-fifa-26-jatekszabaly

• Kérdések és válaszok

timotka

Lidl Kinder gondolom úgy is érvényes, ha a blokkon 2000 van akkor az 2 nevezés?

• Kérdések és válaszok

sada

Johnny-X
    Nem értem pontosan a problémádat.
    Szerintem ha veszel egy blokkon 1000 Ft-ért kindert és 19 ezerért mást, akkor lesz 1 Kinder pályázatod és annyi.
    Csak ne a Parkside Outletben vásárolj.

• Kérdések és válaszok

elkati

Carte d"Or szandált ki szállítja?

• Kérdések és válaszok

KicsiGila

Johhny
    1000 Ft-ért kell vásárolni Kinder terméket! 1000 Ft/pályázat. Nem kell mást venni

• Nyertesek

varga.david

Rexona - Axe - Dove játékon napi nyeremény Fifa sporttáska, tegnapi sms

• Nyereményjáték infók

varga.david

https://husoljonesnyerjen.hu/

Aldi - Cappy - Fuze Tea - Powerade

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

Sziasztok! "5 éves a Lidl Plus!" promócióval kapcsolatban: légyszi írja majd meg valaki, ha veszek 1000 Ft-ért Kinder terméket, és 19000 Ft-ért Parkside-ot, akkor az 1 db, vagy 20 db pályázatnak fog-e minősülni? (Többször is elolvastam a feltétetelket, de számomra nem teljesen egyértelmű, hogy "mire gondolt a költő..." ) Illetve vajon jövő héttől más termék lesz a feltétel? (Már a min. 1000 Ft termék a kosárban?) Köszi, ha válaszol valaki.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

szentesiné

Heineken övtáska 4000 Ft
    Lego piros hátizsák 15000 Ft

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V