2021. május 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PENNY (SZORGOS PLÜSSPAJTIK) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
szentesinéAz övtáska nem Heineken ,hanem Jageres .
bocsi -
Kérdések és válaszok
Johnny-XKicsiGila, sada, timotka
Köszönöm a válaszokat az "5 éves a Lidl Plus!" promóció kapcsán! Bocs, lehet, hogy túl korán volt még (ismét újra olvasva picit még mindig az), de számomra TÉNYLEG nem volt egyértelmű, hogy csak az-e a feltétel, hogy minimum 1000 Ft értékben szerepeljen a vásárlói kosárban Kinder termék, és ez után az egyéb költés is "játszik", vagy CSAK a Kinder termék az érvényes.
"Nyereményjáték menete
Vásárolj KINDER termékeket egyszerre legalább 1.000 Ft értékben és szkenneld be Lidl Plus kártyád a kasszánál!
Küldd be nevezésed* minden elköltött 1.000 Ft után a Lidl Plus appon keresztül és nyerj!
A játékba – akár egy vásárlással – több nevezés is beküldhető!
*A játékra való nevezéshez a részvételi feltételek elfogadása és adatkezeléshez való hozzájárulás is szükséges a tájékoztatóban foglaltak szerint.
"
Értelmezésem szerint ugyanis az országos játék lényege a "Lidl Plus" applikáció promótálása lenne, és nem kizárólag a Kinder termékeké. Ez tévesztett meg. A Parkside-ot csak példaként írtam, ezek nagyobb értékű dolgok szoktak lenni, ha ezzel is lehetett volna nevezéseket gyűjteni, elgondolkozom ezt-azt berakni még a vásárlás során (Igen, azt értettem, hogy a Parkside Outlet egyáltalán nem játszik).
És valóban: ma 5xxx Ft-ért vásároltam, ebből 2xxx volt Kinder termék. Az app azt írta, hogy 2 nevezés küldhető. -
Kérdések és válaszok
Zsuscielkati a szandált nekem a magyar posta hozta.
-
Nyereményjáték infók
bazsaparaNem láttam még beírva, ha volt, bocsi.
https://www.coca-cola.com/hu/hu/legal/can-hunt-fifa-26-jatekszabaly -
Kérdések és válaszok
timotkaLidl Kinder gondolom úgy is érvényes, ha a blokkon 2000 van akkor az 2 nevezés?
-
Kérdések és válaszok
sadaJohnny-X
Nem értem pontosan a problémádat.
Szerintem ha veszel egy blokkon 1000 Ft-ért kindert és 19 ezerért mást, akkor lesz 1 Kinder pályázatod és annyi.
Csak ne a Parkside Outletben vásárolj. -
Kérdések és válaszok
elkatiCarte d"Or szandált ki szállítja?
-
Kérdések és válaszok
KicsiGilaJohhny
1000 Ft-ért kell vásárolni Kinder terméket! 1000 Ft/pályázat. Nem kell mást venni -
Nyertesek
varga.davidRexona - Axe - Dove játékon napi nyeremény Fifa sporttáska, tegnapi sms
-
Nyereményjáték infók
varga.davidhttps://husoljonesnyerjen.hu/
Aldi - Cappy - Fuze Tea - Powerade -
Kérdések és válaszok
Johnny-XSziasztok! "5 éves a Lidl Plus!" promócióval kapcsolatban: légyszi írja majd meg valaki, ha veszek 1000 Ft-ért Kinder terméket, és 19000 Ft-ért Parkside-ot, akkor az 1 db, vagy 20 db pályázatnak fog-e minősülni? (Többször is elolvastam a feltétetelket, de számomra nem teljesen egyértelmű, hogy "mire gondolt a költő..." ) Illetve vajon jövő héttől más termék lesz a feltétel? (Már a min. 1000 Ft termék a kosárban?) Köszi, ha válaszol valaki.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
szentesinéHeineken övtáska 4000 Ft
Lego piros hátizsák 15000 Ft