2021. május 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PENNY (SZORGOS PLÜSSPAJTIK) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
agiliKöszi szépen !
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0MomenC:
Kedves Moments x ValMar fanok!
Egy kis türelmet kérünk tőletek, a játék chatbot egyelőre még nem válaszol, úgy tűnik, szüksége van egy kis extra motivációra. Már dolgozunk rajta, és szólunk, amint ismét érdemes lesz próbálkozni!
Ne aggódjatok: a csúszás miatt sem az esélyeitek, sem a nyeremények nem csökkennek. 🎁
Ha addig is kérdésetek lenne, írjatok nekünk bátran az info@momentsjatek.hu címre!
Köszönjük a türelmeteket! 🙏
#momentscsakúgy #Moments #VALMAR #MomentsOstya #momentsostya -
Kérdések és válaszok
Zsusciagili
Ma reggel töltöttem fel, dél körül kaptam értesítést. -
Kérdések és válaszok
-.-.agili 2026-09-14 :: 13:04
Zsusci
Mikori feltöltés? -
Kérdések és válaszok
anyokaOk, de miért van határideje, ha lehet olyat, hogy nem tartják be....
Vagy minek van, ha a határidő be nem tartásának úgysincs következménye... -
Nyereményjáték infók
weberSzeptember 1 óta ez a 3. beírása a Feldobox játéknak. Gondoltam szólok.
-
Nyereményjáték infók
szednorihttps://feldobox.hu/oldal/nyeremenyjatek
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
AranyoskicsiSziasztok!
Cinema city mozijegyet keresek 2db-ot. Köszönöm 😊 -
Nyertesek
ZsusciTesco Purina napi 50.000 tesco ut.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76anyoka
Pár éve nyertem nutribuletet az év eleji eisberg játékukon, közben
azt a tipus itthon hiány cikk kett , és addig takarózott a nemtudjuk beszerezni a nyereményt ksmuval, hogy a eisberg kb 4 hónap múlva hozott eggyet.. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Bombázzátok a szkrevót az észrevételeitekkel (érezzék csak a törődést), én ezt teszem, válaszoltak is, persze a klasszikus mellébeszélést tolják, mint mindig.
És ugye írtam már a Drehernek (Peroni) és a kutyakajás cégnek is, hogy miért kellene a jövőben más lebonyolítót keresniük. A Dreher már válaszolt, írtam nekik viszontválaszt, mint ahogyan a szkrevónak is. Utóbbiak teljesen hüJének nézik a játékosokat.
-
Kérdések és válaszok
anyokaMi történik azokban az esetekben ha a szervező nem tartja be a sajaátmagára kiszabott határidőt ?
Jelesül 1 hónapja lesz néhány nap múlva hogy lejárt a screvo -Danone ajándékok kiküldési határideje.
Jelezték, hogy gondok vannak a beszerzéssel, de azért ilyenkor ha hetekig semmi nem történik, akkor mi van ?