2021. május 31.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| BUDAFOK ÉLESZTŐ (befejezési határidő) |
| NAGYI TITKA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| CBA, PRÍMA - UNILEVER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| DOMESTOS POWER5+ (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Paintuci(Nádudvarin is majd csak októberben... ) Szerintem... Gondolom fa kanál nem fontos.
Többször az automata a screvo esetében nem müködött, WestEnd... potyára járkálni meg nem jó. Akkor leírtam ezeket a problémákat, meg az automata gondot. Aztán sajnos bunkó is voltam írtam nekik egy két kaparás segített volna rajtunk anno, hogy ne legyen ilyen társulat a marketing piacon. 😯😐🤔🙄
Azt mondták csak az építő kritikát fogadják.
De nem fogadják... 😞
(Mentségemre szolgáljon édesanyámnak is mondtam egy kaparás sal több kellett volna. 😁😆🤣) -
Vágási 2.0Egyetértek: ingyenes játékokon (pontokért) ne kaparjon senki.
-
Negatív tapasztalatok
ederzSziasztok! Lidl Pick játéknál nem tudom feltölteni a blokk adatait. Valaki járt itt így? A vásárlás helyénél ír hibát! Válaszokat előre is köszönöm!
-
PaintuciAmíg lesz kaparás lesz screvo ennyi. Csak akkor kaparjatok ha muszáj. 😜
-
PaintuciMázlistaFL: akkor is lehetne unilevernél nyerteslista...
Aztán azt is meg lehetne említeni a screvo esetében mennyi ideig húzza, halasztja a nyeremények kiküldését még akkor is ha online megoldható. Jegyek, kártyák stb. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 36. játékhét (pénteki)
5,14,31,33,43
3, 4
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
11,3 milliárd Ft
(31 millió €) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
-.-.holsza 2026-09-04 :: 20:57
Lidl -jar nyereményjátékán nyert LUMIN WEBER elektromos grill eladó , bontatlan csomagolásban ./ Nekünk már van ilyen / 120 000 ft ! Beszerzési ára 170 -180 000 ft . -
sadaHiába lennétek ott, egy számítógépes sorsoláson nem sokat látnátok.
Minimum egy IT szakembernek kellene belenéznie a programba ahhoz, hogy sejtése legyen arról, mit-hogyan csinálnak.
Szerintem egy közjegyző sem sokat segítene az átláthatóságon.
Réges-régen, amikor még a borítékokat sorsolták, voltak nyilvános sorsolások. -
MázlistaFLÉn az Unilevernél nyertem 1 millkát- nem csokit a Signál fogkrémmel pedig " sem rokona sem boldog őse nem vagyok senkinek" , tehát náluk a nyertes lista hiányát Én sem helyeslem de teljesen másképpen kezelem. A Screvonál ott van a " félkarú rabló effektus de ennél több is A mohóság. Mert " kettőn áll a vásár na meg " könnyű Katát táncba vinni ha maga is akarja" A Screvo beeteti a megbízóit,hogy kedvezően befolyásolja a vevői szándékot és nőni fog a bevétel. Ez eleve téves elgondolás mert egyértelmű,hogy az alkalmazott módszer ellenszenvet kellt mind a márka mind a termék iránt nem igaz,hogy ezzel egy marketing vagy egy felső vezető ne lenne tisztában akkor miért mégis a Screvo? Azért mert " Skorpiók" Akkor is elvakítja őket a haszonszerző mohóság ha ezzel a vevőiket sértik és ha mindennek nincs realitása. Nekik akkor is " csípn"i kell ha beledöglenek is. Inkább fizetnek -ki tudja mennyi milliót- a Screvo manipulátoroknak mint sem egy etikus és gáláns promo a vevőknek remélem rájuk rohad a portékájuk Én minden esetre ha azt látom Screvo a promo máris kuka!!!
-
Paintuci... és intézzétek el bemehessek, meg azt is egy Unilever meg Maxxon sorsolásra is.
-
PaintuciSokszor amúgy én "később játszom le" dolgot elfelejtem. De akkor mindenki írja le gondolatait, és bombázzuk egyszerre a szervezőket, és másolatba tegyük bele a screvot.
Ennyi a feladat. -
jegenyefaNekem nem tetszenek a screvos játékok. Egyrészt általában minimum 2 terméket kell venni, egy nem is elég. És minimum 2 blokk feltöltése után tudsz játszani értelmesebb nyereményért. Meg az hogy későbbre halaszthatod a játékot a fő és extra nyereményért, miért?! Az látszik, hogy a főnyertesek a vége fele vannak, emiatt kellene a halasztás?