2021. május 31.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| BUDAFOK ÉLESZTŐ (befejezési határidő) |
| NAGYI TITKA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| CBA, PRÍMA - UNILEVER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| DOMESTOS POWER5+ (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberMásnál működik a Nivea, illetve a Magyar Termék oldala?
-
Kérdések és válaszok
weberMost is van játék, ugyan Mastercard-os, de lehet Visa-sként is játszani.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0I. fejezet
McDonald's
Bevezették azt, hogy csak 200,- Ft-ért vagy app-ot csippantva lehet bemenni a mosdóba.
Ezt nyilván annak érdekében tették, hogy ne tudjon boldog-boldogtalan (és hajléktalan) bemenni. Ez oké.
No de akinek nincs app-ja és csak betéved enni az étterembe, az csak akkor mehet be a mosdóba kezet mosni vagy Urambocsá' pisilni, ha kipenget 200,- Ft-ot. Még akkor is, ha esetleg a családdal ott fogyasztott 10.000,- Ft-ért...
Korábban az a verzió volt tán, hogy a blokkon vala QR-kód, azt csippantva bemehettél. Most is van a nyugtán kód, de az valami más promóra/ajándékra vonatkozik.
Nemrég voltunk a McDonalds's-ban, lent hamiztunk, nem voltam rest percenkét felkelni és az appot csippantva beengedni a láthatólag zavarodott vendégeket... Némelyik külföldi volt.
II. fejezet
Pizza HUT
Szerdánként van egy jó akciójuk, a második pizza csak 995,- Ft. Szoktunk is szerdánként menni pizzázni a nagyfiJammal. Ma is tervezünk menni, de ránéztem a PH oldalára, hogy van-e még akció. Nos, van.
De már odabiggyesztették azt, hogy csak online rendelés esetén vehető igénybe. Rákérdeztem, hogy ezt hogyan kell elképzelni. Csak házhozszállítással lehet rendelni (+ szállítási díjért...)? Erre azt írták, hogy online kell megrendelni és az étteremben lehet átvenni.
Tehát nem teheted meg azt (mint eddig), hogy a pultnál elmondod, hogy ezt a szerdai akciós pizza párost kéred, fizetsz, megkapod a csipogót és várod, hogy berregjen, mint a Zaporozsec lámpa Rózsa Gyugyi műsorában.
Nem b@zzeg. rendeld meg online... Ha nincs nálad a telefon vagy lemerült, így jártál.
És nem arról van szó, mint pl. a Burger Kingben, hogy app-ban megrendeled és kiírja a kijelző a rendelésszámot te pedig vársz és hamarosan átveszed.
Ezt finoman szóvá tettem, a válasz: "Köszönjük a visszajelzésed, átadjuk a felelős részlegnek!"
Elképesztő... Ennek mi értelme volt??? -
Kérdések és válaszok
agiliOTP Visa nyereményjátékról tud valaki infót? Idén nem lesz?
( Az elmúlt években ilyenkor már zajlott.) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Zsuzsa Nr.1.Sziasztok!
Mai napra 1 Sziget jegyet szeretnék😊 -
Nyertesek
sadadm - Rexona kvíz:
• Bartosné Kövér Erika
• Bognárné Kocsis Andrea
• Boldoczkiné Mezei Andrea
• Cziczinger Fanni
• Kövér Fanni
• Póhlné Barna Marianna
• Takács Attiláné
• Varga Enikő
• Vargáné Kovács Csilla
• Varga-Tóth Tamara -
piru2608A pénteki Sziget jegyek elkeltek.
-
Nyertesek
marycsigaMagyar a nyerő 1 heti 100.000 ft 😊
Tegnap jött értesítő e-mail. -
gasexGyőri Édessel nyert bontatlan társasjáték-csomag (5 játék: búza-pipacs, malom, ki nevet a végén, 2 pakli römikártya, keksztúra) eladó. Budapesten személyes átadással. 3500 Ft+pk
-
Szavazások, meghívók
gaborzsolt82Kérem szavazzatok a SCREVO appban a történetemre a MONINI sztoriknál.
Oravecz Gábor Zsolt
Köszönöm -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://www.hemingway-etterem.hu/hu/vespa-nyeremenyjatek
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Kinder:
"Úgy tűnik, hogy ezt a nyugtát már felhasználták."
10-én vásroltam, 11-én reggel pályáztam egy AP-kóddal, minden oké vala.
Tegnap ismét vásároltam, most akartam pályázni (az újabb blokkal, de u.a. AP-kóddal), már nem engedi...
Nem érzékeli azt, hogy a vásárlás dátuma más, csak az AP-kódot nézi...
Bárhogy is, egy extra 0-át beírtam az AP-kódhoz.