2021. május 31.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| BUDAFOK ÉLESZTŐ (befejezési határidő) |
| NAGYI TITKA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| CBA, PRÍMA - UNILEVER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| DOMESTOS POWER5+ (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Juthkadrtothzsofia, a hirdetett tv megvan még? Nem tudok írni, nem publikus az e-mail címed.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/hirek/modosulnak-a-szerencsejatek-zrt-ev-vegi-nyitvatartasi-es-sorsolasi-idopontjai-202512
-
Zsuzsa Nr.1.Indítsd az újévet milliárdokkal! Szilveszteri Szuperlottó – akár 7 milliárd Ft vár rád!
Sorsolás: 2026.01.01. 00:20-tól a Duna TV-n.
https://bet.szerencsejatek.hu/szilveszteri-szuperlotto
-
évike69Csabko írtam 😊
-
Kérdések és válaszok
sadaMost sem kell végig sasolni, elég rákeresni a saját fogadásid azonosító számának a végére.
Igen, még így is macerás.
Odafigyelést igényel.
Ha nem lenne annyi benn felejtett nyeremény, nem lenne ennyi különsorsolásos játék sem. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Igen, bármi előfordulhat...
Tekintve, hogy ezt több éve kérdeztem, rákérdeztem újra, nyilván majd jövőre fognak válaszolni.
Javasoltam azt is, hogy a nyereményjegyzékben az internetes fogadással nyert nyeremények esetében ne csak az írják ki, hogy "Internetes fogadás", hanem a felhasználó e-mail címét is (persze nem teljes egészében). Pl. p********05@gmail.com
Így nem kellene végigsasolni az összes nyertes játékszelvény sorszámát... Meg ha végig is nézed, esetleg benézed, nem is veszed észre, hogy nyertél...
A sima terminálos nyerteseknél ott figyel a feladás helye, de az internetes játékoknál gyakorlatilag semmi infó. -
CsabkoBudapest Park ajándékutalványt keresek!
-
gabi22ÚJ bontatlan SMEG 294L kombinált hűtő eladó
-
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 52. játékhét (pénteki)
15,21,26,29,,42
4, 12
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
22,9 milliárd Ft
(59 millió €) -
Kérdések és válaszok
NapibetevőDe néha homokszem kerül a gépezetbe
-
Kérdések és válaszok
NapibetevőA kettesekről én is szoktam kapni.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Én anno rákérdeztem erre, azt válaszolták, hogy kapok értesítést, ha nyerek valamit különsorsoláson, úgy, mint amikor egy sima kettesről jön hajnal négykor a nyereményértesítö e-mail.
Persze a profilban jelölni kell az értesítéseknél, hogy kérsz infót, ha nyersz. És a játékoskártyát csippantani kell, ha lottózóban adod fel
Kivétel ez alól a Tippmix, ott figyelni kell a nyerteslistát, mert nem küldenek értesítést. (Ami nonszensz...)