Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. május 31.

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
BUDAFOK ÉLESZTŐ (befejezési határidő)
NAGYI TITKA (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
CBA, PRÍMA - UNILEVER (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek
DOMESTOS POWER5+ (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

AstoriaM2

Gratula Bandi1983!!! ( nagyon irigykedek közben)

• Kérdések és válaszok

PostasR

Feltételezem úgy játszotta ki igen... más címmel.
    Csak érdekes módon azért azt nem reklámozta, de vissza lehet keresni, másnak sem tetszett a fórumon.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

De biztosan két címen laknak.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Ha egy cím egyszer nyerhet akkor gondolom két címen laknak. Ha mégsem, akkor, hogy is volt ez???? Na akkor erről kéne mesélni.

• Kérdések és válaszok

Lastcsacsa

Pityesz76

Ma majdnem benyaltam.. hasznos infó.

Popcorn nyereményjáték nincs? Mert a fórumot elnézve, olvasáshoz jól jönne😂

• Kérdések és válaszok

PostasR

Vágási:
    Attól, hogy sajnos nem jut idő mindent beírni a fórumra még vannak szintén a háttérben dolgozó személyek akik, írnak a szervezőknek. Pl. én is tettem panaszt a screvonal, írtam a bangbangnak, mert hibára fut a feltöltésem. Sajnos igen, nem jut sokszor idő beírni fórumra dolgokat, mert van, hogy 12 órát kell dolgoznom a telefonom elzárva az öltöző szekrényben a 10 perces szünetem pedig sajnos nem arra megy el, hogy a te vágyad teljesítsem, ha jön épp egy értesítés azt beírjam neked. Mivel én sajnos, jó ha van, hogy fél évente nyerek, így ez számodra nem is releváns dolog.
    Ellentétben, ha neked a neved már nincs ott egy nyerteslistán akkor kiakadsz a többi játékosra. Remélem Ecofamilynek is írtál mikor szembe mentek a szabállyal és 2db hetit nyertetek!!!!!

• Kérdések és válaszok

pityesz76

1000 FT ért kell a tesco ba pepsit venni nem 2 db ot
    elnézést hogy megzavarom a fiatalokat, :)

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Bocsánat hogy hozzád merek szólni, de várja meg amíg vissza igazolják, főleg a screvonál, az a biztos. Unilever is volt nem ismeri fel mi van a blokkon.
    Igen így van azt hiszed mindenki felett állsz, a legnagyobb probléma ha nem te nyersz, vergődtél itt a purina hetin. Már hetek óta.
    ... és vannak akik szintén írogatnak a lebonyolítónak, csak nincs tele a fórum vele.
    Veled van tele a sok ..... -al.
    Sada ha törlöd beírom mégegyszer.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Vagy esetleg kerestél meg lebonyolítót valaha annak okán, hogy valami nem működik vagy a jsz-ban foglaltak ellentétben állnak a játék oldalán írtakkal és javítsák?

Ilyenre sem emlékszem...

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Pór nép... Megint a túlzások...

Szerinted én mindenek felett állok, milliókat keresek és nincsenek napi teendőim/problémáim?

Te mit teszel a közösségért? Írsz be nyereményjátékokat? Válaszolsz meg esetleg valaki által feltett kérdéseket? Nekem nem úgy tűnik. Csak.olvasgatsz a háttérben és élvezed a fórum előnyeit, az extra infókat. De az asztalra nem teszel le semmit.

A lényeg itt az, hogy amennyiben valaki elcsíp egy nyerő időpontos nyereményt, amiből pl. egy héten belül csak egy van, akkor ne várja meg, míg visszaigazolják a nyereményt, mert az több napig is eltarthat, hanem - ha módja van rá - mihamarabb írja be. Ha csak estefelé, amikor van egy perce akkor este a focimeccs szünetében vagy amikor épp' ráér. Ennyi, semmi több. Tényleg csak 1 perc az egész.

Próbáljuk már meg értelmezni, amit írtam, mielőtt beleállunk valakibe. Köszi.

• Nyereményjáték infók

Gloria91

10.15.-től: Aldi-Pepsi
    aldi.pepsi.hu

• Kérdések és válaszok

PostasR

Vágásinak:
    Ja és arra nem gondoltál, hogy valaki robotol munkaruhában, és mondjuk 9 órán keresztül nem látja a telefonját????! Ezek szerint te sem ismered az átlag pór népet.
    Te nem összetartod vagy segíted a közösséget, hanem inkább bomlasztod.
    Ha lenne 10 ezer forintom a jó indulatot amennyi van benned elkérném, a maradékot pedig 2db 5 ezresre felváltanám.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4