2021. december 31.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| REÁL (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EUROJACKPOT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 27. játékhét
8,9,12,13,21,24,25
13,21,23,25,27,30,33
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
330 millió Ft -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Trixy87Bravos nyereményjátékon nyert Krups EA5028E0 Intensity automata kávéfőző (fekete) eladó! Gyártói garancia 2 évig érvényes. Ára: 90.000 Ft
-
Nyertesek
marcsi8BioTech USA napi nyeremény
-
Nyereményjáték infók
Vivcu22Van új Coca Cola nyereményjáték az appban. Coca, Fanta vagy Sprite kupakkódokkal lehet "Ikonikus nyereményeket" nyerni, a fődíj 2 hetes világ körüli út 2 főre. Bocs, ha valaki már küldte, nem láttam itt, de ma indult. 😊
-
Negatív tapasztalatok
jegenyefaSaaajnos nem sikerült egy nyamvadt Coca-colás focilabdát megcsipni, pedig baromi sok kodot beszolgáltattam. Napi 10-et is sorsoltak. Negatv, mert csalódtam.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
1niveaNyereményjátékon nyert , új Gáz grillezőkocsi 4 fokozatmentesen beállítható nemesacél égővel (4 x 3 KW) különböző sütőzónákhoz.
Zománcozott öntöttvas rács kb. 70 x 40,5 cm grillező felülettel több mint 6 személy számára és krómozott acélból készült melegen tartó rács.
Beépített cook-zóna (süllyesztve beépített 3 kW oldalégő) köretek, szószok és sok egyéb finomság készítéséhez.
Szekrénnyel és 4 görgővel, amelyekkel egyszerűen mozgatható, és 2 rögzítőfékkel, amelyekkel stabilan leállítható.
Kivehető és könnyen tisztítható zsírgyűjtő tálca.
Duplafalú fedél fedélhőmérővel a sütőtér hőmérsékletének ellenőrzéséhez.
Tartó legfeljebb 11 kg gázpalackhoz.
Méret: 138 cm x 114,5 cm x 54 cm
Esztergom-kertvárosban átvehető
Ára ,159900 Ft helyett 135000 Ft -
Nyertesek
Ancsusz17Coca-cola app-ban 1 Sziget Napijegy
-
Kérdések és válaszok
Ati88sada jogos, majd mi is így segítünk neki ezután. 😌
-
Kérdések és válaszok
sadaBírom, amikor olyan kér segítséget a fórumon,
aki elfelejtette megosztani a játékot a fórumosokkal, amivel nyert.
Infót nem ad, csak kér.
Nem tiltja törvény.
De nem szimpatikus.
Sajnálom... -
// Csere-bere fórum 3.
TreySziasztok! Nekem is van egy páros jegyem szombati OTP vízilabda nemzetközi kupára. (Mindkettő meccs) A lelátó 3. szektor. Valakit érdekel? Játszós blokkért cserébe szívesen odaadom.
-
Nyertesek
AstoriaM2Unilever FIFA Tesco különdíjról kaptam SMS-t ma délután
-
Kérdések és válaszok
weberMost már én is
Köszi!
Most olvastam el a játékszabályt. Eleve több van az utalványból, mint a laptop nyereményből. Nem baj, így is örülök a laptopnak, az volt a fontos, mert tönkrement a múlt hónapban a fiamé.