2021. december 31.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| REÁL (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EUROJACKPOT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Vágási 2.0Eladó egy 6 hónapos RTL+ Prémium letöltőkód.
10.000,- Ft
Előnyben az a fórumos, aki korábban már érdeklődött, csak akkor nem adtam el, mert azt a kódot én fogom hamarosan felhasználni.
Ez egy másik kód. -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Most már ezt is tudjuk...
De nem szoktam ipari mennyiségben blokkot a szelektívbe dobni, csak felettébb ritkán. -
Nyertesek
Juthka1 éves popcorn pattogatott kukorica előfizetés a CANAL+ regisztrációval 🍿😉
-
sadaA hőpapír (például a blokk) nem alkalmas a szelektív hulladékgyűjtésre, mivel bisphenol-A (BPA) tartalma miatt nem újrahasznosítható.
De most milyen jó, h oda dobtad!
-
Vágási 2.0Köszi az infót, engem is megdöbbentett, hogy nem mindegyik játszik, két blokkom is a kukában landolt a hét elején.
No, de szerencsére a szelektívbe dobtam otthon, amiben gyakorlatilag csak sok-sok papír és temérdek elmosott kefires pohár vagyon, szóval délután ki tudom kukázni. -
kaporka63Eddigi tapasztalataim nekem is pozitivak voltak a Maxxonnal, de most december 29 óta várok a főnyeremény kiküldésére. Igaz 70 napot irnak, no de már 43 nap eltelt.
-
MázlistaFLNagy dícséret a maxxonnak! A lidl Mizo játéknál nem volt benne a játszós termékkosárba a kapucíner. Sok szervezőnél az a reakció,hogy " ha nem van benne akkor így jártál" Vagy "nem kötelező a részvétel" A Maxxon napok alatt módosított és fel is hívtak,hogy már feltölthető a blokk. Ez nem csak rólam hanem minden játszani szerető vásárlóról is szól, szerintem Ha a " Hal atortánból idéznék-5 azaz öt pont a Maxxonnak!

-
Negatív tapasztalatok
Rita21Kedves Vágási 2.0!
Elég gyorsak voltak 4 én írtákailt a postázás miatt. Nagyjából 1 hét . De nekem nem volt rögzítve cím az appban ezért írtak . Elviekben ha ott ki van töltve valószínű külön nem írnak hanem küldik -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0A Rossmann app-ban szívkeresgélő játék van.
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Für RitaEinundzwanzig:
Mikor nyerted a 30ezres utalványt?
Mikor kaptál e-mail-t?
Vagy e-mail nem is jött, hanem eccercsak beállított a futár?
A kérdés lényegében az, hogy mennyi ideig kell várni a nyereményre.
Én 8-án nyertem, tehát 4 napja, e-mail sehol...
Köszi! -
Kérdések és válaszok
chandlerBocsi a sok válaszért. Behülyült a telóm.

-
Kérdések és válaszok
chandlerBocsi a sok válaszért. Behülyült a telóm.