2021. december 31.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| REÁL (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EUROJACKPOT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
bazsaparahttps://hellenergyjatekok.hu/tesco
-
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
PaintuciFortuna köszönjük megérkezett. Várunk szeretettel máskor is. 😘🩷
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
MázlistaFLHát van még aki érti: Remélem a pokol tüzén sütögetik mindazokat akik a 70- es évekig kitalálták,hogy a cseruzával szerkesztett műszaki rajzokat tussal kelljen kihúzni. az ilyen főbenjáró bűnök ne évüljenek el!(:
-
Nyertesek
Napocska3M&M's cinemacity jegy

-
Kérdések és válaszok
Napocska3Milka Monopoly Wolt kupont megkapta valaki? Már 2 hónapja értesítettek, hogy nyertem, de azóta sem érkezett semmi..
-
Nyertesek
nonemFérjem nevén:
Auchan Korzó: Klarstein Gatsby 2000W 42x37cm Elektromos grill
M&M's,páros Cinema City mozijegy. -
Postán jött
fitoskaNestlé Plüssnyuszi
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Ismét válaszoltak, rendbe rakták a dolgokat.
Megnéztem a profilomat, mindegyik feltöltés ott figyel.
A femili többi tagjánál is rendeződött a helyzet.
Nincs mit. -
Nyereményjáték infók
bazsaparahttps://threesixtyjatek.hu/nyitolap
-
Nyertesek
BELA-HAuchan Korzó fődíj,végre egy komolyabb nyeremény..---kerti mozi szett
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Még annyit, hogy persze ezt a pORblémát leírtam nekik válaszüzenetben, majd látjuk, hogy lesz-e foganatja...
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Fa:
Válaszoltak, érdekes módon azt a két KORÁBBI feltöltésemet látják, amit én nem látok a profilomban.
És a fordítottja is igaz, a viszonylag friss (július 6-án vásároltam, utána pár nappal küldtem be a pályázatot) feltöltést ők nem látják, én viszont látom a profilomban.
Ezzel az a gáz, hogy vagy így, vagy úgy, de néhány feltöltés nem fog bekerülni a kalapba...
Még azt tudom elképzelni, hogy a frissebb feltöltések később kerülnek be lebonyolító rendszerébe, de ennek így semmi értelme... Pláne úgy, hogy a profilból eltűnnek a korábbi feltöltések.
Ergo nézzétek meg, hogy a korábbi (június 8-án indult a játék) feltöltéseitek látszanak-e a rendszerben. Június 8-tól 30-ig érdemes sasolni.
Nálunk a femiliben összesen 4 db júniusi feltöltés nem látszik a profiljainkban (vásárlások: 06.08, 06.12, 06.19 és 06.22), de a fentiek alapján lehet, hogy a lebonyolító rendszerében igen. Kettő biztosan, mert nekem összesen 3 pályázatom vala.
Ellenben a friss feltöltéseket meg ők nem látják...