Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. december 31.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
REÁL (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
EUROJACKPOT (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

sada

poci
    Az már lassan egy évtizede volt (2017, 2018)

• Kérdések és válaszok

sada

Azzal, ha vki azonnal beírja a nyerőidőpontos nyereményét (ha csak napi/heti x db van) csak másokat segít, h ne lődözzék el potyára a blokkjaikat.
    Tulajdonképpen magának árt, mert többen halasztják a beküldést a következő nyerő intervallumra.
    Logikus kérés.
    Persze ez csak ott lényeges, ahol azonnal megtudja a játékos, ha nyer.
    Hiába nyerő időpontos a játék, ha a nyerteseket csak később (pl. másnap v. a játék végén) értesítik.

• Kérdések és válaszok

weber

pityesz76!

Az Unilever tényleg nem írja ki, mégis tudjuk hogy messze a legkorrektebb cégek egyike. Már lassan egyedülálló abban, hogy bekéri fizikálisan is a blokkot, és gyakran ad jótállási jegyet is, ami szintén nem jellemző a cégeknél.

• Kérdések és válaszok

Laci7474

varga.david
    Nekem ment laptop-ról, Chrome alatt. Dátum pl. : 2026.10.02. , idő : 12:50 (kódtipus : "AP kód" alatt).

• Kérdések és válaszok

PostasR

Vágási 2.0
    Te komolyan azért teszel szemrehányást, mert valaki 3-4 órával az értesítés után ír be nyereményt? Óriási baj van veled ...
    Abból indulsz ki, hogy mindenki időmilliárdos mint te. Nagyon elvagy tévedve sajnos!

• Kérdések és válaszok

Gloria91

Sziasztok! Tesco-Fanta Halloween játéknál másnál is azt írja ki, hogy ezzel a blokkal már játszottak?

• Kérdések és válaszok

varga.david

sziasztok!
    segítsetek kérlek , a fino blokkfeltöltésnél hogyan kell megadni az időpontot , hogy jó legyen?

• Gratulálunk!

varga.david

volt egy pár nyeremény, gratulálok mindenkinek :)

• Kérdések és válaszok

pityesz76

Unileverjatek.hu se nagyon írja ki a nyertes listát..azt'
    ott is nyerőidőpont figyel.
    Velük nem törődik. Senki...
    Csak szegény screvo van bántva..

• Kérdések és válaszok

weber

Én tökre megértem a Screvo-t a fődíjakkal kapcsolatban, mert még ha bosszantó is, teljesen logikus döntés a részükről. Itt van a Nashi Day. Ma ér véget a játék, a nyerteslista szerint még van 1 nyertes hátra. Szerintem már nincs és ez ki sem fog derülni, hiszen mire kírják, már csak a weboldalon láthatjuk a dátum nélküli listát. De ha kiírták volna mondjuk 7-én, hogy elvitték az utolsót is, ugyan ki vásárolna többet a termékből? És még 2 napig tart a játék. A nyertes meg nem írja ki azonnal(ha egyáltalán beírja), mert biztos akar lenni benne és várja a visszaigazolást, ami napokig tarthat.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Még annyit, hogy természetesen senkinek sem kötelező beírnia, ha nyert valamit, láttuk már többször, hogy a nyerteseknél nem volt semmi, de a "nem csere-bere, hanem vásárlás" topicban ott szerepeltek az eladásra szánt nyeremények szépen sorban. Nincs ezzel semmi Bay Éva. Ha nem írja be, hogy nyert akkor nem írja be, kész.

Viszont ha már valaki olyan jó fej, hogy beírja, hogy nyert, akkor jobb lenne, ha az első értesítés után tenné ezt meg. Ilyen egyszerű.

Ez azért lenne jó, mert akkor mi "többiek" már nem lőnénk az adott játékban vaktöltényekkel a gyakorlatilag már elvitt nyereményre. A nyertesség visszaigazolása több napba is telhet.

És ezért írogattam a szkrevónak is, hogy utólag sorsoljon vagy ha nem hajlandó, akkor írja ki a fődíj nyertes nevét a lehető leggyorsabban, ne csak a játék lejárta után. Persze máshol is előfordulnak nyerő időpontos fődíjak, ahol a fődíj nyertesét csak a játék vége után értesítik, de ott ez is van a jsz-ban, ott nem lehet "reklamálni". A szkrevónál ellenben az van, hogy naponta frissítik a nyerteslistát, amit meg is tesznek, csak mit ad Isten, illetve, hogy-hogy nem, elvtársak a fődíj nyertesét felejtik el kiírni (és most azokról a játékokról beszélek, ahol 1 fődíj van), feltéve, ha már elvitték...

De erről már sokat beszéltünk, azért jeleztem ezt (is) a szkrevónak, mert ez is a fórumosok érdekében áll (a mi érdekünkben), hogy kikerüljön időben a fődíj-nyertes neve. Persze ha esetleg fórumos nyeri a szkrevós fődíjat (a most futó játékok esetében a Rio Mare-s Topolinót) és azonnal beírja, akkor az (lenne) a legtutibb.

• Kérdések és válaszok

-.-.

Vágási 2.0 2026-10-09 :: 06:15
    Nem szemrehányás volt, csak egy észrevétel. Mindannyiunk érdeke, hogy tudjuk, hogy egy adott nyerő időpontos heti/havi nyeremény vagy esetleg a fődíj elkelt-e már. Én lehetőség szerint mindig akkor írom be, amikor beérkezik a nyertes értesítés és ha esetleg buktam, azt is beírom. De nagyon ritka az, hogy valaki elbukja a nyereményét. Azt is beírom, ha nyertem, de nem kérem a nyereményt, tehát a pótnyertesé lesz majd. Ilyen a filléres nyereményeknél szokott előfordulni, mint legutóbb pl. a Manner bögre.

Nem egyszer kértem, most megteszem utoljára: szkippeld, ignoráld a beírásaimat. Engem sem érdekel, amit beírsz, te se' reagálj arra, amit én írok be. Köszi.

Sajnos nem megoldható a fórumon a letiltás, mint a facebook-on. Pedig már megtettem volna. Vagy te letilthattál volna engem, a végeredmény ugyanaz.

Tehát még egyszer: NE reagálj a beírásomra SOHA TÖBBÉ. Erre a bejegyzésemre sem. Majd megteszi az, aki esetleg úgy érzi, hogy igazságtalan voltam vagy hasonló. De most sem voltam az, senkit sem "csesztem le", csak jeleztem, hogy mi lenne a jó irány a többi játékos érdekében.
    Paintuci 2026-10-09 :: 01:19
    Nem a nyertesek után kellene nyomozni.
    Ezt is kezdjük páran unni csak szólok...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4