Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
krysztaszA csere-bere játékos topicban olyan ritkán van cserés hozzászólás. Már nem szoktunk cserélni, postán küldeni a kódot? Már egy ideje gondolkozok, hogy megkérdezem.
Jó pár évet kihagytam a játékokban, mostanában találok vissza
, van néhány olyan játék, ahol a bolt messze van vagy nem vásárolok olyat, vennék mást és cserélnék. De alig-alig van hozzászólás a csere-bere topicban. Miről maradtam le? -
krysztaszTéglagyáriM
köszönöm én is az élménybeszámolót, néztem a meccset és szavaztam is. Gratulálok a nyereményhez! Azt írd már meg légy szíves, hogy emailre, telefonra jött az értesítés? Figyeltem mindkettőt, nem nyertem, de azért érdekel.
-
Kérdések és válaszok
weberFáreó!
Én a nyertesértesítőket addig nem törlöm ki az e-mailek közül, míg meg nem érkezik a nyeremény, így azért könnyebben beazonosítható. Az Aldi Purinát is ők küldik, a Tesco-Maggi-t, stb., elég sok játék köthető a nevükhöz. -
Kérdések és válaszok
krysztaszA Penny Magyar termék játékán nyertem 10 000 Ft-os bankkártyát. Ez pinkód nélküli, jól gondolom?
-
Kérdések és válaszok
Fáreóweber köszi !
Lehet az egyik a plüss csibe lesz,de csak 1-et nyertem és 2 csomagot jelzett attól a feladótól a GLS -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsabkoApple Watch Series 10 GPS 46mm okosóra
(Jet Black Al Black M/L) -
// Csere-bere fórum 3.
ZORRO40db pöttyös kódot cserélnék Aldi dörmi,sport...blokkra
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 45. játékhét (vasárnapi)
11, 15, 19, 23, 29, 39
A jövő heti Jackpot 145 millió Ft! -
Zsuzsa Nr.1.https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20251109/aljas-trukkel-fosztogatjak-a-magyarok-bankszamlait-ilyen-durva-manipulaciora-meg-nem-volt-pelda-rengeteg-az-aldozat-1188369
-
Kérdések és válaszok
weberA Best Support szerintem a Maggi plüsst fogja küldeni.
-
Kérdések és válaszok
FáreóAldi kalendáriumos játékkal novemberben csak 1x lehet játszani regisztrálni, mert naponta nekem nem engedi,azt írja:
“A megerősítését a részvételhez már korábban megkaptuk, így nincs további teendője.
Köszönettel.” -
Kérdések és válaszok
FáreóMilyen nyereményt küldhet GLS-el a Support Partner Kft.?