Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
agiliRövid szöveget lehet beírni, úgy nekem az előbb sikerült! (Írják is pirossal kiemelve!)
-
Kérdések és válaszok
Marcsika58Szeretném megkérdezni, hogy nálatok működik a Müller Adventi játék ?
-
Kérdések és válaszok
LastcsacsaFáreó
Főképernyőn balra húzogatva, megjelenik az appkönyvtár. Onnan ki kell húzni csak. -
Kérdések és válaszok
FáreóA Ryobi sursprice doboz nyitogatós játék sorsolását és a nyerteseit hol találom?
-
Kérdések és válaszok
FáreóHa a Screvo Appot iPhone7-en a képernyőről ideiglenesen eltávolítottam, hogy tudom visszahelyezni a főképernyőre?
Sajnos eddig nem jöttem rá.
Mert macerás mindig az Appstoreból keresővel előhívni, ha naponta játszani akarok.
Köszi a választ. -
Ünnepi jókívánságok
pityesz76Nem sokkal az 1 és 2 Ft-os érmék kivonása után történt: egy nap valaki azzal kereste fel a település polgármesteri hivatalában a birtokvédelmi ügyintézőt, hogy a szomszédja alakváltó ufó, aki gömböket lő át éjszaka hozzá, ezek a gömbök porrá esnek szét és mérgezik őt.
Mivel kívül-belül bekamerázta a kertes házát, így rendelkezésre állt több száz óra felvétel is, amelyek közül különösen az éjszakaiakból álló gyűjteményt ajánlotta az ügyintéző figyelmébe: az éjszakai felvételeken az összes szálló porszemet, elnyúló pókhálót vagy elrepülő szúnyogot méreganyagként azonosított, és ezért birtokvédelmet szeretett volna kérni a jegyzőtől.
Az ügyintéző lehalkított hangon biztosította a tanácskérőt, hogy TUDNAK A PROBLÉMÁRÓL. Az illetőnek haza kell mennie és minden létező helyről, ahonnan még előkeríthető, 1 és 2 Ft-osokat kell szereznie (kabátzsebből, elfelejtett pénztárcából, unoka perselyéből stb.) pontosan annyit, amennyi derékmagasságban felragasztva körbeéri kihagyás nélkül a kertes házat. Ezeket az érméket ugyanis azért vonta ki a kormány, mert visszaverik az idegenek által keltett sugárzást és így az űrkutatásban nagyon fontosak.
Nagyjából háromnegyed év múlva tűnt fel ismét a birtokvédelemért folyamodni kívánó egy teljesen más ügy miatt, csak beköszönve a birtokvédelmi ügyintézőhöz, hálálkodva, hogy bár nagyon nehéz volt annyi érmét előkeríteni a bevonás után de sikerült, és: MŰKÖDIK! Bár a szomszédban lakó alakváltó ufó továbbra is mérgező gömböket lődöz, az érmekben lévő fém már felfogja azok káros hatását. Az illető eltelve hálával és megelégedettséggel ezek után elment az ügyintéző feletteséhez és elmesélte, hogy milyen kiváló gyakorlati megoldást kapott mindenféle kiszámíthatatlan jogi eljárás helyett a hivatalban ettől a remek embertől...
Mindenkinek kellemes ünnepeket. -
Gratulálunk!
szigiagiNagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat! 😊 Közben beküldtem, elfogadták a blokkot. 😊 Már csak ki kell várnom, azt írták 70 napon belül küldik... 😳 Remélem, minél hamarabb, nagy szükség van rá.
-
Nyertesek
fitoskaChristmas Fm bögre 😁
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 52. játékhét (keddi)
24, 29, 35, 40, 41
6, 7
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
19,3 milliárd Ft
(50 millió €) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
cuppIT utazási utalvány 200.000 Ft értékben 2027 júniusig felhasználható belföldre és külföldre is. Érdekelne valakit?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
selyemakácKöszönöm a lehetőséget, sikerült eladni, bár nem ezen a fórumon!
-
Negatív tapasztalatok
pityesz76rengeteg időt vett el
ja nem
de ahogy egy klasszikus mondta:
lesznek nyertesek és vesztesek, de utóbbiak többen
lesznek