Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kalapozó topic
PaintuciMonster blokkokat kalapoznék ha akad(na) és Neked nem kell.
-
Negatív tapasztalatok
jklandKanen, köszönöm Neked is a választ, meg is oldották, írtam is a pozitívba
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
jklandRossmann Ziaja játék:
délután írtam a negatívba, hogy feltöltöttnek jelzi a blokkomat. Írtam a szervezőknek és a mai ünnepnap ellenére már meg is érkezett a válasz.
Megköszönték a jelzést, frissítették és működik a kódfeltöltés, részletesen leírták a bejelentkezés/feltöltés menetét és kérték, ha bármi gond, elakadás lenne, küldjek képernyőfotókat a problémáról.
Gyors, udvarias, segítőkész hozzáállás, köszönet érte
-
Nyereményjáték infók
pityesz76https://www.liptonicedtea.com/hu/activation/eleted-nyara
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
magdi23Eladó:
a debreceni Aquaticumba két fő részére szóló, egész napos Mediterrán Élményfürdő és Termálfürdő belépő.
Felhasználható: 2025.10.31-ig. -
Negatív tapasztalatok
kanenjkland Én is így jártam reggel a Rossmann-os blokkommal.
-
Kérdések és válaszok
weberA Lindt társasjátékot már mindenki megkapta?
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0F1 - Brit Nagydíj
https://www.williamsf1.com/posts/9358daed-f4f8-4253-96ae-2fe9a7424761/competition-win-a-vip-getaway- -
Negatív tapasztalatok
jklandJohnny-X,
köszönöm a segítséged, remélem tényleg csak valami informatikai hiba lesz és gyorsan megoldódik
(a nyereményportálon nincs ott a feltöltött kódjaimnál, úgyhogy én biztos nem töltöttem fel...) -
Kérdések és válaszok
jojósada
Köszi ,akkor erről lemaradtam -
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xjkland
Az ilyen jellegű hibák (általában) informatikai probléma eredményei. Nem túl jól rakták össze az oldalt / appot / felületet. Valószínű, hogy nem más töltötte fel ugyanezeket az adatokat, hanem vagy 1) Te, csak nem volt egyértelmű a visszajelzés 2) a szerver nem fogad el feltöltést
3) bármi más...
Bosszantó, de igen, sajnos meg kell várni a lebonyolító válaszát. (Türelem / nyugalom / kitartás!) -
Negatív tapasztalatok
jklandRossmann Ziaja játék:
nem tudom feltölteni a blokkomat, mert azt írja ki a rendszer, hogy ezt a kódot már feltöltötték.
A blokkom megvan, a rossmann+ -ban ellenőrizhető/látható, hogy én vásároltam, nem tudom, ki és hogyan tölthette fel a játékba?!
Írtam nekik, várom a választ.