Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
designerAki nyert a Pick-kel kerékpárt, azok közül kapott valaki jótállást hozzá? Telefonon anno azt mondták, a boltban kapunk(nem kaptunk), másnak azt írták, nekik írjunk, ha gond van vele. Több mint 1 hete írtam nekik levelet, nem válaszolnak. Ha gond lesz vele, akkor is ez lesz? Nekem ez nagyon furcsa. Félmilliós bicikliről van szó, nem egy kenyérpirítóról.
-
Kérdések és válaszok
-.-.Vágási 2.0 2025-08-28 :: 16:49
Für WeghA:
A Spar - PB ipad e heti nyeremény, vagy még múlt heti feltöltés? (Grat.) -
Nyertesek
-.-.Vágási 2.0 2025-08-28 :: 16:49
Nnyertem -vélhetően pótnyertesként- egy integető macsekot.
Áj em hepi. (Auchan - Maggi) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
-.-.vcscs 2025-08-28 :: 16:04
Nyereményjátékon nyert új Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 légtisztító ventilátor eladó.
venczelnecscs@gmail.com -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Nyertem egy 5ezres Ecofamily webshop utalványt, venni akartam belőle 2ezerért Mannert, 2ezezért Nestlét és 2 db babát.
De a végén nem a végösszegből vonja le az 5ezret, hanem tételenként elosztva, így a Manner és a Nestlé messze' nincs 2-2ezer forint értékű.
A babákkal nincs gond, mert az darabra megy.
Így olyan cuccot kell vennem, ahol nem az értékhatár számít. Pl. kódos Sport szelet, XIXO vagy Staroprament. De ha nem kódosat küldenek, akkor szintén be....tam.
Hihetetlen... -
// Csere-bere fórum 3.
ZORROSpar nestlé és Lindt excellence blokkot vennék..😊
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
-
Nyertesek
WeghASpar Pom Bär iPad
-
Nyertesek
ZsusciSpar -Nestlé napi forrólevegős sütő
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabiScrevo Lidl-Finish játékkal kapcsolatos kérdésemre a válasza a screvo ügyfélszolgálatnak:
Kedves Játékos,
Köszönjük a megkeresést!
Olyan esetben, amikor a blokkon nem látszik egyértelműen, hogy Finish terméket vásároltál, kérjük, készíts fotót a blokk mellé helyezett termékről, és így töltsd fel az applikációba. Ebben az esetben el tudjuk fogadni a játékodat.
Szép napot! -
designerNálam is van eladó Katy Perry koncertjegy, egyet elvittek, tehát csak 1 db van eladó.
-
VergokanPáros Katy Perry koncert belépőjegy eladó!