Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 29. játékhét (pénteki)
6,21,31,47,48
2, 9
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
21,2 milliárd Ft
(59 millió €) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsivobakajPaintuci nem lehetne neked írni! kérlek írj rám
-
MarcsikuszSzegedi Szabadtéri színházba lenne 2 jegyem holnap esti előadásra ( A 3 testőr darabra ) 10.000.- Ft
-
PaintuciNem kell nevet bocsánat, csak napot...
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciAmúgy abban a suliban úgy volt, első héten ha a rajz nem sikerült nem adott osztályzatot a tanár, hanem jövőhétre újra. De akkor a legjobb jegy max. 4es, aztán 3as és így tovább. ... és úgye következő hetekben kapcsolódott be a többi feladat. Szóval mondta a tanár ha nem jövünk bele a dologba, lehet pár hónap és 8-10 rajzot kell csinálni. 😯😐😳
Aztán életem során találkoztam kollégák közül olyanokkal aki oda jártak azt mondták nekik rajz éjszakákon át, hétvége... És utána az az anyag amit amúgy is meg kell tanulni.
(Na én ezt átláttam azt mondtam otthon nekem muszáj odajárni?)
Azt megoldódott a dolog nem. De ez így jobb lett.
Úgyhogy minden tiszteletem aki olyat tud. Erre születni kell. Szerintem. -
Paintucisada úgy értettem, hogy először ceruzával szerkesztés.
-
Paintuci2db Szigetjegy eladó... Adj nevet, és napot. Ja meg pénzt. Utána a nevedre lesz írva. 😉
-
Gratulálunk!
-.-.MázlistaFL 2026-07-17 :: 20:15
Szomszéd! A pofám leszakad ! Gratulálok!
Remélem a Fit mercit nem viszitek el előlem.
Ipari mennyiséget ettem már, pedig nem is szeretem. -
MázlistaFLBizony sok órás- a vizsga rajz több napos szerkesztés és a ceruza körzö stb ,soksor asztalnyi méretű rajz tussal történő kihúzása, különböző vonalvastagságú tustollal a legidegórlőbb munka volt A legkisebb paca és egyes az egész. Azóta ezt meghaladta az idő nincs rá szükség.
-
// Csere-bere fórum 3.
AstoriaM2Sziasztok! Egy Nyíregyházi álletkertbe szóló diák belépőt cserélnék egy felnőttre.
-
BELA-HEladó:
2db Tefal Renewal lábas 15000ft/db
Ikonikus, vintage 1934es futball VB focilabda,bővebb tájékoztatás e mailben,ára 50ezer ft.
2db Fővárosi állatkert belépő felnőtt részére,,2027.áprilisig érvényes.Ár 5000ft/db
Egyik ár sem alkuképes,az keressen akinek ennyiért jó.Csere most nem érdekel.Köszi -
BELA-HEladó:
2db Tefal Renewal lábas 15000ft/db
Ikonikus, vintage 1934es futball VB focilabda,bővebb tájékoztatás e mailben,ára 50ezer ft.
2db Fővárosi állatkert belépő felnőtt részére,,2027.áprilisig érvényes.Ár 5000ft/db
Egyik ár sem alkuképes,az keressen akinek ennyiért jó.Csere most nem érdekel.Köszi